اطلاعات تماس با تیام وندینگ
ایمیل
Asgari@Tiamta.com
Info@Coffeecity.ir
شماره تماس ها
واحد نصب سرویس و خدمات : 88861815 - 021
پشتیبانی : 5869810 - 0919
تاریخچه دستگاه وندینگ VendingMachine
دستگاهی که در ازای دریافت و شناسائی وجه به یکی از انواع سکه ، اسکناس ویا سِیستم هاِی اعتبارِی محصولِی را به صورت اتوماتِیک ارائه دهد ، اصطلاحاً دستگاه فروش اتوماتِیک VendingMachine نامِیده مِی شود.
تارِیخچه صنعت:
VendingMachine ( وندینگ ماشین ) که در ایران به نامهای متفاوتی همچون دستگاه فروش اتوماتیک ، دستگاه فروش خودکار و یا ماشین فروش اتوماتیک ویا ماشین فروش خودکار نامگذاری گردیده است دستگاهی استک ه بعدازواردکردن پول ویاکسراعتبارالکترونیکی مشتری توسط دستگاه اجناس یاازقبیل انواع نوشیدنی سردوگرم ،قهوه،اسنک،نوشابه، انواع بلیط ،محصولات بهداشتی،مصرفی وفرهنگی مانندکتاب وCD و حتی طلاجواهرات بطوراتوماتیک به مشتری توزیع میکند.
به عبارتی دیگر هر توزیع کننده اتوماتیک کالایی که قابلیت حداقل یک یاچندسیستم پرداخت یمانند ژتون،سکه،اسکناس،کارت اعتباری،سیستم پرداخت از طریق موبایل یا SMS، USSD، NFC ... را داشته باشد وندینگ ماشین یا دستگاه فروش اتوماتیک نامیده می شود.
اولین تجربه بشر در ساختدستگاه فروش اتوماتیک متعلق به HeroofAlexandria مهندس و ریاضیدان قرن اول میلادی میباشد. دستگاه او سکه را می پذیرفت و سپس آب مقدس توزیع می کرد. وقتی سکه گذاشته می شد، بر روی کفهای که متصل به یک اهرم بود میافتاد و به سبب آن اهرم دریچهای را باز می کرد که اجازه می داد مقداری آب به بیرون جریان پیدا کند. کفه بر اثر وزن سکه تا افتادن سکه به سرازیرشدن ادامه میدادتاوقتی سکه میافتاد، یک وزنه تعادلی اهرم را با یک ضربه به سمت بالا میفرستاد و دریچه بسته میشد.
دستگاه های فروش اتوماتیک به طور خلاصه مقاطع تاریخی زیر را پشت سر گذاشته است:
سال 1600: ساخت ابتدایی ترین دستگاه فروش اتوماتیک ( وندینگ ماشین ) در انگلستان
سال 1860: استفاده از اولین سیستم پرداختی سکه در این صنعت
سال 1920: تجهیز اغلب ایستگاههای اصلی قطار به دستگاههای فروش اتوماتیک فروش سیگار،آدامس و نوشیدنی
سال 1940: بهره برداری از دستگاه تمام اتوماتیک قهوه داغ
سال 1960: تحول قابل توجه در کارایی،بهره وری و راحتی در استفاده از سیستم های توزیع و فروش اتوماتیک انواع نوشیدنی و حتی غذای گرم
اماکن قابل بهره بردارِی:
اِینگونه دستگاهها در کلِیه اماکن قابل بهره بردارِی بوده که موارد زِیر نمونه اِین اماکن است. ترمِینالها ، فرودگاها ، پاِیانه هاِی شهرِی ، مترو ، اِیستگاههاِی قطار ، دفاتر خصوصِی و دولتِی ، اداره جات ، وزارتخانه ها، بِیمارستان و موسسات درمانِی ، نماِیشگاهها ، مراکز خرِید ، مدارس و دانشگاهها و ساِیر مراکز آموزشِی ، دفاتر پستِی ، کارخانجات ، سوپر مارکتها ، ورزشگاهها و صدها اماکن عمومِی و خصوصِی دِیگر.
عوامل موثر در شکل گِیرِی صنعت:
1-صرفه جوئِی در وقت کارگر و کاربر و افزاِیش بازدهِی در اماکن مختلف.
2-امکان فروش در کلِیه ساعت شبانه روز.
3-استفاده بهِینه از زِیر بنا و کاهش هزِینه هاِی سربار.
4-بهبود کِیفِیت بهداشت در سِیستم توزِیع.
5-تنوع در ارائه کالا و افزاِیش حق انتخاب مشترِی در فضاِی کوچک.
6- اشتغال زائِی در چرخه تولِید و تأمِین کالاوندها.